Ειδικές κατασκευές κουφωμάτων από προφίλ PVC από τον κατασκευαστή

Οι ειδικές διαφώτιστες κατασκευές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη φύση και το χαρακτήρα εξωτερικά και παίζουν σημαντικό ρόλο εσωτερικά, πλαισιώνοντας με πρωτότυπο τρόπο το φως που μπαίνει στο χώρο.

Η εταιρεία SDW παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για την παραγωγή, πώληση και εγκατάσταση των μη τυποποιημένων συνθετικών κουφωμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των διαφώτιστων κατασκευών οροφής – από τη μέτρηση και την κατασκευή, έως την παράδοση και την τοποθέτηση.

Παροχή συμβουλών

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν επιλέξετε και παραγγείλετε ειδικές κατασκευές από προφίλ PVC είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Οι ειδικοί της SDW θα εντοπίσουν τις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και θα επιλέξουν την καλύτερη πρόταση για την κατασκευή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιθυμίες για την υφή (προφίλ), το φινίρισμα, το χρώμα και τα εξαρτήματα.

Μέτρηση

Η μέτρηση των ανοιγμάτων των θυρών και παραθύρων είναι μια διαδικασία, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να γίνει η εγκατάσταση οποιασδήποτε κατασκευής, πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν πρόκειται για μη τυποποιημένη κατασκευή.
Η επαγγελματική μέτρηση κουφωμάτων PVC αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία και τη λειτουργικότητα των κατασκευών.
Οι ειδικοί της SDW όχι μόνο θα πραγματοποιήσουν ποιοτικά όλες τις απαραίτητες μετρήσεις των ανοιγμάτων για τις διαφώτιστες κατασκευές, αλλά και θα τα σχεδιάσουν, λαμβάνοντας υπόψη διαμόρφωση και τη λειτουργία κάθε προϊόντος (επιλογές του τύπου και του είδος του ανοίγματος), θα προτείνουν το βέλτιστο σύστημα προφίλ, τον υαλοπίνακα και τα εξαρτήματα.

Παροχή συμβουλών και Μέτρηση – ΔΩΡΕΑΝ.

Κατασκευή

Η εταιρεία SDW διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό, τεχνικές δυνατότητες, δεξιότητες και την εμπειρία των ειδικών για την παραγωγή των συνθετικών κουφωμάτων, μη τυποποιημένων διαστάσεων και σχημάτων. Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται μόνο πιστοποιημένα υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ, των τζαμιών και των εξαρτημάτων, που προέρχονται από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των κατασκευών PVC. Επιπλέον, σε κάθε στάδιο παραγωγής πραγματοποιείται έλεγχος της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Παράδοση

Οι διαφώτιστες κατασκευές αποτελούνται από πολύ εύθραυστα υλικά και η μεταφορά τους απαιτεί μεγάλη προσοχή.
Πριν από τη φόρτωση, όλα τα προϊόντα συσκευάζονται με μια προστατευτική μεμβράνη που τα προστατεύει από τη σκόνη και τις ζημιές. Η εταιρεία SDW πραγματοποιεί την παράδοση των προϊόντων της με ειδικά εξοπλισμένα οχήματα.

Τρόποι παράδοσης:

• Με ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας SDW
• Παραλαβή από το χώρο παραγωγής της SDW
• Με μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη

Τοποθέτηση και εγκατάσταση (Μοντάζ)

Η σωστή τοποθέτηση των ειδικών κατασκευών από PVC είναι το κλειδί για την επιτυχημένη λειτουργία. Η ποιοτική εγκατάσταση καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής τους και την ευκολία χρήσης.
Οι έμπειροι εγκαταστάτες της SDW όχι μόνο εγκαθιστούν τα παράθυρα και τις πόρτες, αλλά πραγματοποιούν και όλες τις απαραίτητες εργασίες για την σφράγιση και στεγανοποίηση τους.
Στην εταιρεία SDW μπορείτε να παραγγείλετε αρκετά ανθεκτικές  και άνετες στη χρήση ειδικές κατασκευές  από προφίλ PVC, που όχι δεν προσφέρουν μόνο αισθητική, αλλά καλύπτουν και τις ανάγκες για θερμομόνωση, ηχομόνωση, αεροστεγάνωση και υδατοστεγάνωση.