Εταιρικό προφίλ της SDW - παραγωγή, πώληση και εγκατάσταση ειδικών κατασκευών πορτών και παραθύρων από PVC

010

SDW - αισθητική και λειτουργικότητα

Η επωνυμία της εταιρίας, SDW, αποτελεί το ακρωνύμιο του Special Design Windows, που μεταφράζεται ως “Παράθυρα Ειδικού Σχεδιασμο” και περιγράφει πλήρως το αντικείμενό μας. Από το 2004 δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά των συνθετικών κατασκευών και τα προϊόντα μας έχουν κατακτήσει με σιγουριά τη δική τους ξεχωριστή θέση. Μάλιστα από το 2010 έχουμε διευρύνει σημαντικά το εύρος των εξαγωγών μας, με παρουσία στις αγορές της Κύπρου, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Αλβανίας και των Σκοπίων (FYROM).

Η αύξηση της δημοτικότητας των μη τυποποιημένων παράθυρων και πορτών μπορεί να εξηγηθεί εύκολα. Μόνο ένα πρωτότυπο παράθυρο ή μια πόρτα μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ένα σπίτι, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του. Ειδικές και γεωμετρικά περίπλοκες κατασκευές παραθύρων και πορτών SDW, με την πρωτότυπη αισθητική τους, προσδίδουν μια μοναδική ταυτότητα σε κάθε κτίριο και χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά.

000

SDW - Ειδικές κατασκευές κουφωμάτων από προφίλ PVC με την υπογραφή ΝΤΖΑΒΑΧΙΔΗΣ

Η εταιρία SDW, διαθέτοντας δική της παραγωγική μονάδα με ειδικό εξοπλισμό για κουρμπάρισμα, είναι έτοιμη να σας προσφέρει μη τυποποιημένα πλαστικά παράθυρα και πόρτες, κατά την κατασκευή των οποίων, υψηλής ποιότητας προφίλ PVC κάμπτεται με ειδική τεχνολογία, ώστε να αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα.

Δεν ασχολούνται όλες οι επιχειρήσεις κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων με την κατασκευή μη τυποποιημένων προϊόντων από προφίλ PVC.

Η SDW παράγει ένα ευρύ φάσμα ειδικών κατασκευών PVC: τοξωτά, στρογγυλά, τετράγωνα, εξαγωνικά, τριγωνικά, πολυγωνικά, οβάλ, τραπεζοειδή και κάθε είδους σύνθετες και πολύπλοκες κατασκευές.

Η εταιρεία SDW έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση των ειδικών κατασκευών, συνεργάζεται με πολλούς Έλληνες και Ευρωπαίους κατασκευαστές πορτών και παραθύρων και προσφέρει τη δυνατότητα υλοποίησης προϊόντων από PVC με πολύπλοκα αρχιτεκτονικά σχήματα.

Το κουρμπάρισμα των συνθετικών προφίλ PVC και κυρίως τα κυκλικά και τοξωτά κουφώματα είναι η ειδικότητα της SDW.

Παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας στον τομέα του κουρμπαρίσματος, τόσο των βασικών όσο και των πρόσθετων προφίλ, καθώς και των αψίδων κάθε είδους, προσφέροντας παράλληλα τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση όλων των τοξωτών προϊόντων.

Συνεργαζόμαστε με τους ακόλουθους κατασκευαστές προφίλ για παράθυρα:

Aluplast
Salamander
Brügmann
Veka
Rehau
Gealan
KBE
Kömmerling
Trocal
Thyssen

Ειδικές κατασκευές SDW - δικαιώνουν την εμπιστοσύνη όλων: πελατών και συνεργατών!

Για να παραγγείλετε κουφώματα μη τυποποιημένου σχήματος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.