Εταιρικό προφίλ της SDW - Παραγωγή, πώληση και εγκατάσταση ειδικών κατασκευών πορτών και παραθύρων από PVC

Στο χώρο παραγωγής στα Διαβατά, κοντά στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας το δικό μας ειδικό εξοπλισμό, κατασκευάζουμε ειδικές, μη τυποποιημένες και γεωμετρικά πολύπλοκες κατασκευές από PVC, οι οποίες παραδίδονται έτοιμες για εγκατάσταση, ή, κατά παραγγελία, σε οποιοδήποτε στάδιο ετοιμασίας. Παράλληλα κατασκευάζουμε μεμονωμένα στοιχεία για τοξωτές κατασκευές και πολυγωνικά παράθυρα με καμπύλα χωρίσματα (Τ) σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδικές κατασκευές SDW - δικαιώνουν την εμπιστοσύνη όλων: πελάτων και συνεργατών!

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της SDW. Ο ικανοποιημένος πελάτης είναι ο καλύτερος δείκτης της ποιότητας λειτουργίας της εταιρίας και η καλύτερη διαφήμιση για μας. Κύριος στόχος μας – να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες των πελατών και πληρούν τις πλέον υψηλές απαιτήσεις. Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας είναι πειστική απόδειξη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο!

Βασικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας

2004 – δημιουργία της «ΚΥΚΛΟΣ ΟΕ». Με δραστηριότητά της η εταιρία κερδίζει μεγάλη φήμη ως επαγγελματίας στην ελληνική αγορά πορτών και παραθύρων.

2006 – Μετατροπή της «ΚΥΚΛΟΣ» στην οικογενειακή επιχείρηση – ατομική επιχείρηση Α. ΝΤΖΑΒΑΧΙΔΗΣ.

2010 – έξοδος στις διεθνείς αγορές: Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο, Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία και Σκόπια (FYROM).

2017 – υιοθέτηση νέας ταυτότητας και έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας SDW, για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να γνωρίσετε τα έργα μας καθώς και τις υπηρεσίες μας. Μια εικόνα… χίλιες λέξεις !!!