Πρόσκληση για αμοιβαία επωφελή συνεργασία!

Η SDW απευθύνει πρόσκληση για συνεργασία σε κατασκευαστές κουφωμάτων, μεμονωμένους επιχειρηματίες, κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, design studios και έμπορους κουφωμάτων PVC.

Από το 2004 ασχολούμαστε με την κατασκευή, πώληση και τοποθέτηση ειδικών κατασκευών κουφωμάτων από προφίλ PVC, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών θόλων ή άλλων συνθετικών διαφώτιστων κατασκευών και σύνθετων γεωμετρικών σχημάτων για στέγες – οροφές.
Κύριο αντικείμενο των εργασιών μας είναι η κάμψη (κουρμπάρισμα) του προφίλ PVC, ενώ οι κυκλικές και τοξωτές κατασκευές αποτελούν το σήμα κατατεθέν μας. Για τους κατασκευαστές πλαστικών παραθύρων και θυρών, εκτός από τα έτοιμα προϊόντα, παράγουμε και μεμονωμένα τοξωτά και καμπυλόγραμμα στοιχεία τοξωτών κατασκευών και πολυγωνικών παραθύρων με καμπύλες Τ.

Με τα χρόνια της δουλειάς μας έχουμε κερδίσει υψηλή επαγγελματική φήμη στην αγορά κουφωμάτων και την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών μας. Ως αποτέλεσμα της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, έχουμε δημιουργήσει έναν κύκλο μόνιμων εταίρων και πελατών και στοχεύουμε στην περαιτέρω επέκτασή του.

Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ευνοϊκές τιμές για τα προϊόντα μας και μικρούς χρόνους παραγωγής.

Με σεβασμό και με την ελπίδα για μια μακροχρόνια και αμοιβαία επωφελή συνεργασία, Α. Ντζαβαχίδης.

Για όλα τα θέματα συνεργασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: +30 2310 788 495, μέσω e-mail: [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

SDW - ο αξιόπιστος συνεργάτης της επιχείρησής σας!